Кропивницький: у мікрорайоні Ковалівка відбулося відпрацювання

Вересень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

12 вересня профілактичне відпрацювання проведено у мікрорайоні Ковалівка обласного центру.

Рятувальники радили, незважаючи на спекотну погоду, завчасно перевірити справність обігрівачів, ні в якому разі не користуватись несправними побутовими електричними приладами й обладнанням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах, де увімкнені електроприлади.

Працівники Служби порятунку звертали увагу громадян на те, що небезпечно перевантажувати електромережу надмірною кількістю одночасно увімкнених електроприладів. 

Поки триває суха та тепла погода, актуальним залишається й питання спалювання сміття, сухої трави, листя на присадибних і дачних ділянках. Рятувальники порадили не спалювати сміття поблизу житлових та господарчих будівель, а утилізувати його в інший, більш безпечний, спосіб.

Також фахівці Служби порятунку нагадали людям, як поводитись у випадку виявлення небезпечного предмета, схожого на старий боєприпас часів Другої світової війни.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває – бережіть власні домівки від пожеж!

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool