Кропивницький: у лісопарковій зоні відбувся спільний рейд

Липень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Ліс – “зелені легені” нашої планети, до яких дбайливо ставитись і берегти повинна кожна свідома людина. 

З метою недопущення пожеж у лісах рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити масово-роз'яснювальну роботу серед населення області. 

9 липня фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно зі співробітниками поліції та волонтерами Червоного Хреста повели відповідні профілактичні заходи у лісопарковій зоні в районі Новомиколаївки м. Кропивницького. Тут, у затишку дерев, переважно хвойних, полюбляють проводити вільний час мешканці обласного центру. Учасники рейду обійшли територію рекреаційних зон з метою контролю за дотриманням відпочивальниками вимог пожежної безпеки. Кропивничанам розповіли про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах. Зокрема про те, що розпалювати багаття можна тільки у спеціально відведених для цього місцях, не можна розкидати сірники, недопалки та сміття, завжди заливати попелище водою, коли залишаєш місце відпочинку. Крім того, важливо не випускати з поля зору дітей, пустощі яких нерідко стають причиною займань.

Ліс – “зелені легені” нашої планети, до яких дбайливо ставитись і берегти повинна кожна свідома людина.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool