Кропивницький: у гуртожиток із переселенцями завітали рятувальники (ФОТО)

Грудень 15, 2022 | Новини | Переглядів: 1514 | Коментарі: 0

Працівники ГУ ДСНС у Кіровоградській області зустрілись із переселенцями, які наразі проживають у соціальному гуртожитку у м. Кропивницький.

 

Кропивницький: у гуртожиток із переселенцями завітали рятувальники (ФОТО)

Кропивницький: у гуртожиток із переселенцями завітали рятувальники (ФОТО)


Під час спілкування, дітям та дорослим нагадали правила пожежної безпеки. Зокрема, рятувальники закликали суворо дотримуватись правил експлуатації обігрівачів та генераторів. А ще радили не ігнорувати сигналів повітряної тривоги. Сапер групи піротехнічних робіт АРЗ СП продемонстрував присутнім муляжі різних вибухонебезпечних предметів, розповів про їх вибухові властивості та пояснив, як поводитися у разі виявлення боєприпасів.

На завершення зустрічі психолог Служби порятунку показала людям, які пережили біль і страх, втікаючи від ворожих бомбардувань, і перебувають у стресовому стані, декілька методик, за допомогою яких самостійно можна попередити негативні наслідки війни, в тому числі й психологічні.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool