Кропивницький: у чотирьох дитсадках температура повітря нижча нормативної

Січень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 627 | Коментарі: 0

За оперативною інформацією міських, районних управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області станом на 11 січня 2019 року порушення повітряно-теплового режиму зафіксовано в чотирьох дошкільних навчальних закладах м. Кропивницького.

Температура повітря становила +16-18°С при нормативній +19-23°С. У ДНЗ № 67 встановлено систему економії теплоподачі, температура в нічний час знижується, використовуються обігрівачі; у ДНЗ № № 52, 61, 68 - низька температура теплоносія.

Учні більшості загальноосвітніх навчальних закладів та професійно-технічних училищ області, окрім закладів м. Олександрії, двох НВК м. Знам’янки, Вільшанського, Новомиргородського, Олександрівського районів та 15 ЗНЗ Благовіщенського району перебували на канікулах. Порушень температурного режиму не зафіксовано.

Через порив теплокамери, що стався вранці 11 січня у м. Кропивницькому, без теплопостачання залишається низка навчальних закладiв: ЗОШ № № 4, 20; ДНЗ № № 17, 27, ДЮЦ, ДСШ «Надiя», ПТУ № № 14, 18.

Інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool