Кропивницький: у бібліотеці провели майстер-клас з йоги

Березень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 2060 | Коментарі: 0

Захоплюючу та яскраву подорож до екзотичної країни Індії здійснили учасники клубу мандрівників «Вояж», які завітали до бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького (вул. Яновського, 60) на бібліо-турне «Індія - країна з великим серцем».

Для того, щоб краще зрозуміти цю дивовижну країну, присутні ознайомилися з її багатовіковою мудрістю, яка втілилася в індійських прислів’ях та приказках. Не залишилася поза увагою і культурно-історична спадщина країни, про яку цікаво і змістовно розповідалося у відеопрезентації «Топ-10 місць Індії».

Мандрівники мали змогу поринути в атмосферу індійської культури та філософії, долучившись до майстер-класу з йоги. Незабутні враження та яскраві емоції викликала інсценізація заручин, що передують індійському весіллю, свідками якої і стали учасники заходу.
Сподіваємось, що інформація, надана працівниками бібліотеки, стане корисною та викличе бажання частіше відвідувати бібліотеку та ділитися власними враженнями від мандрівок.

Кропивницький, у бібліотеці провели майстер-клас з йоги

Людмила Вейчук


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool