Кропивницький: складна ситуація у центрі міста (ФОТО)

Серпень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 3102 | Коментарі: 0

Сьогодні на перехресті вул.Шевченко та Великій Перспективній біля 11-30 відбулася складна дорожня ситуація. Хтось із водіїв припаркував свою іномарку біля перехрестя на центральній дорозі міста.

Із-за цього водій однієї маршрутки її об’їжджав, а водій іншої маршрутки, мабуть, поспішаючи, вирішив так же зробити обгін.

У результат обидві маршрутки зупинилися, щоб вияснити між собою стосунки. Це призвело до того, що водію тролейбуса прийшлося виїхати на зустрічну смугу та перекрити рух усього транспорту. Виглядало це все, як скупчення міського транспорту, заручниками якого, стали пасажири.

Один автомобіль припаркував на дорозі, інші між собою перегони вчинили. Добре, що цей безлад на дорозі не привів до серйозної аварії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool