Кропивницький: ще на одній дорозі області обмежено рух

Січень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Про це повідомляє прес-служба служби автомобільних доріг. 

"У зв’язку з різким ускладненням погодних умов, на території Кіровоградської області очікуються сильні снігопади, хуртовини та ожеледиця, вводиться тимчасове обмеження руху для вантажних транспортних засобів.
Обмеження введене з 14.00 18 січня для запобігання виникненню ускладнень дорожнього руху на державній дорозі Т-12-14 Новоархангельськ-Добровеличківка-Миколаївка (ділянка км 0+000 – 80+000), що сполучає Новоархангельськ та Добровеличківку,"

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про обмеження руху нa дорозi Н-24 (колишня Р-06) Блaговiщенське-Миколaїв, км 0+000 – 46+380, тa нa дiлянцi км 578+928 – 703+226 нa дорозi М-12 Стрий - Тернопiль-Кропивницький-Знaм’янкa вiд кордону з Черкaською облaстю до Кропивницького.

Про зняття обмежень буде повідомлено додатково.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool