Кропивницький: рятувальники здобули «срібло» в змаганнях з легкоатлетичного кросу

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

1 червня у Кропивницькому відбулись комплексні спортивні змагання з легкоатлетичного кросу серед колективів фізичної культури Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України в рамках «Динаміади-2018».

Всього у змаганнях брали участь 7 команд колективів силових структур області, які змагались у легкоатлетичному кросі: жінки долали дистанцію в 1000 м, а чоловіки здійснили забіг на 1000 та 3000 м.

Честь Управління ДСНС у Кіровоградській області захищали 5 спортсменів, які гідно представили Службу порятунку: Зеленяк Марія, Ковальов Іван, Ковальов Дмитро, Кравченко Євген та Татарчук Микола. Як зазначив тренер команди – Олег Твердоступ, спортсмени ретельно готувались до змагань та готові до боротьби з найсильнішими суперниками.

Окремо слід відмітити Марію Зеленяк – спортсменка-рятувальниця виборола 2-ге місце в індивідуальному заліку в забігу на 1000 м та Ковальова Івана за 3-тє місце на цій же дистанції. Саме їхні зусилля дозволили команді Управління ДСНС у Кіровоградській області вибороти «срібло», поступившись спортсменам-нацгвардійцям. Третіми стали військові з Олександрії, а четверте місце – у команди ГУ НП Кіровоградської області.

Керівництво та увесь колектив Управління ДСНС у Кіровоградській області щиро вітає наших спортсменів та тренера із перемогою та зичить успіхів у наступних змаганнях.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool