Кропивницький: рятувальники запросили дошкільнят до країни безпеки

Серпень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

30 серпня рятувальники запросили до Країни безпеки вихованців дитячого садка №73 «Червона зірочка», що у Кропивницькому.

Впродовж літа фахівці Управління ДСНС Кіровоградщини щотижня відвідували дошкільні навчальні заклади, щоб навчити малят початкових знань з безпеки життєдіяльності.

На хлопчиків та дівчаток цього дня чекала акція «Безпечна мандрівка», долучившись до якої діти з легкістю засвоювали навчальний матеріал та могли застосувати нові знання на практиці.

Протягом подорожі діти відгадували загадки про небезпеку пожеж та з допомогою ведучої швидко складали літери у слова. Діти активно приймали участь і в рухливих змаганнях - долали перешкоди та рятували друга із «задимленої» кімнати. Разом з рятувальниками учасники конкурсів навчилися правильно одягати протигаз та дізналися для чого він призначений. Зупинилися фахівці рятувальної справи і на безпеці у побуті – з «чарівної скриньки» дітлахи діставали різноманітні речі на зразок сірників чи кухонного приладдя та розповідали, якими вже дозволяється користуватися, а якими – ні. Також також маленькі учасники акції нагадали телефон Служби порятунку, і дізналися, чому не можна чіпати на вулиці невідомі іграшки. Окремо дітям розповіли як діяти у разі пожежі.

Варто відзначити, що завдяки візиту до садка рятувальників діти краще розуміють поняття безпеки та навчилися як не допускати у житті небезпечних ситуацій. Дітям та вихователям організатори акції залишили застережні листівки, з яких вони зможуть поновити знання, отримані під час подорожі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool