Кропивницький: рятувальники взяли участь у заходах до Дня перемоги (ФОТО)

Травень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

«Ніколи знову!» – наполягає світова спільнота, вшановуючи подвиг воїнів Другої світової та пам'ять про полеглих у тій жорстокій визвольній битві. Перемога над нацизмом дісталась дорогою ціною мільйонів загублених життів громадян багатьох країн світу.

9 травня у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Кропивницькому на території меморіального комплексу «Фортечні вали» відбулося покладання квітів до пам'ятних знаків. Вшанували героїв АТО/ООС, полеглих за незалежність і територіальну цілісність України. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих захисників України.

Разом з очільниками міста та області, громадськими активістами та мешканцями Кропивницького участь у заходах взяли начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та особовий склад Управління.

Слід зазначити, що в умовах введення обмежень на участь у масових зібраннях, пам’ятні заходи за участю рятувальників пройшли стримано.

Учасники заходу дотримували соціальної дистанції та були присутні у мінімальному складі.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool