Кропивницький: рятувальники радять школярам дотримуватись правил безпеки

Грудень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Зовсім скоро розпочнуться такі довгоочікувані для дітей і дорослих Новорічні та Різдвяні свята, а також зимові канікули.

Як свідчить статистика, саме святкові дні часто приносять не лише радісні події, але і велике лихо, якщо не дотримуватись елементарних правил особистої безпеки. Феєрверки, петарди, гірлянди – головні атрибути святкових розваг, які зачаровують сяйвом та вогнями, проте можуть дуже зашкодити здоров’ю, життю та майну громадян.

Щоб нагадати життєво важливі правила поведінки під час зимових свят та канікул, рятувальники У ДСНС в області постійно проводять різноманітні навчальні заходи.

15 грудня рятувальники зустрілись з учнями Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) у обласній бібліотеці для юнацтва. У ході семінарського заняття на тему: «Дотримання правил безпеки у побуті під час Новорічних та Різдвяних свят» працівники пожежно-рятувальної служби та обласного навчально-методичного центру роз’яснили дітям та дорослим правила пожежної безпеки, зокрема як убезпечити себе та свою оселю від можливих небезпек, які можуть виникнути при використанні петард, бенгальських вогнів, електрогірлянд тощо.

До заходу долучились представники патрульної поліції м. Кропивницького, які розповіли підліткам про правила поведінки під час використання піротехнічних виробів, щоб свята не перетворились на лихо.
Щоб вивчені правила не забулись швидко, рятувальники розповсюдили серед учнів застерігаючі листівки з правилами поведінки у тій чи іншій ситуації.

Прес-служба У ДСНС України в області

Зовсім скоро розпочнуться такі довгоочікувані для дітей і дорослих Новорічні та Різдвяні свята, а також зимові канікули.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool