Кропивницький: рятувальники прийняли участь у засіданні Державної комісії

Червень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

22 червня в режимі відеоконференції під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, першого заступника голови Комісії Геннадія Зубка відбулось позачергове засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь у літній період 2017 року та стосовно врегулювання питань поводження з твердими побутовими відходами у м. Львів.

Участь у засіданні взяли Голова ДСНС України Микола Чечоткін, представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних комісій з ТЕБ та НС.

Кіровоградську область представили голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко та начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та члени оперативного штабу регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool