Кропивницький: рятувальники прийняли участь у засіданні Державної комісії

Серпень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

22 серпня під головуванням Віце-прем’єр-міністра України — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, першого заступника голови Комісії Геннадія Зубка відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запобігання та протидії масовим пожежам в лісових масивах, на торфовищах і сільськогосподарських угіддях. Засідання проходило в режимі відеоконференції.

Участь у засіданні взяли Голова ДСНС України Микола Чечоткін, представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних комісій з ТЕБ та НС.

Кіровоградську область представили перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко та начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. На засіданні були присутні керівники спеціалізованих служб Кіровоградської області.

Була заслухана інформація про заходи, що вживаються органами влади та Державною службою з надзвичайних ситуацій України для протидії лісовим пожежам.

По закінченню відеоконференції були визначені завдання керівникам служб цивільного захисту Кіровоградської області щодо організації безперебійного функціонування систем життєзабезпечення та негайного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій.

Відповідно до цього начальник Управління Віталій Миронюк поставив завдання керівникам відповідних служб та підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області щодо забезпечення оперативного реагування на виникнення надзвичайних подій чи ситуацій та активізувати роз’яснювальну роботу щодо запобігання в лісових масивах і сільськогосподарських угіддях.

Варто зазначити, що на цілодобовому чергуванні перебувають 53 одиниці пожежної техніки та 203 чол. особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області. У разі ускладнення обстановки для підсилення можуть додатково залученні 250 чол. особового складу та 65 од. техніки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool