Кропивницький: робота у школах виконується якісно, але повільно,- Наталія Дзюба

Вересень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 вересня, заступник міського голови Наталія Дзюба спільно із начальником управління капітального будівництва міської ради Віктором Ксенічем провели інспекцію ремонтних робіт, що тривають у школах Кропивницького.

На сьогодні ремонт спортивних залів триває у школах № 4, 17 і 23, які і відвідали з перевіркою посадовці.

У ЗОШ №17 ремонтні роботи - у самому розпалі. Наразі триває вирівняювання і облицовання стін, замість старої підлоги планують покласти спеціальне спортивне покриття, залу обладнають сучасними системами вентиляції та освітлення. Крім того, завершено капітальний ремонт всього даху школи. Поки в спортивній залі триває ремонт, діти займаються фізичною культурою на свіжому повітрі - на стадіоні школи, а у негоду матимуть змогу пограти в шахи або шашки.

У спортивній залі школи № 23 необхідність робити капітальний ремонт виникла через тріщини, які утворились у стінах будівлі. В ході реконструкції була повністю замінена проводка, а вікна встановили меншими за розміром для кращого теплозбереження і усунення протягів. Зал також планується облаштувати 12 енергозберігаючими світильниками.

Як повідомили виконавці робіт, у ЗОШ №4 найближчими днями повинні завершити заміну вікон. Наразі виконуються підготовчі роботи для вирівнювання і шпаклювання стін, після чого постелять нову підлогу.

- У всіх перевірених навчальних закладах виділені бюджетні кошти використовуються ефективно, робота виконується якісно, але повільно, - зазначила Наталія Дзюба. – Вважаємо, для вчасного закінчення робіт необхідно збільшити кількість робітників, це пришвидшить процес.

Ремонти в спортивних залах треба завершити до приходу холодів, адже діти мають займатися фізичною культурою в належних для цього умовах, зручно, комфортно і безпечно для здоров’я.

За дорученням міського голови Андрія Райковича в усіх оновлених спортивних залах встановлять новеньке спортивне обладнання. Ремонти у вищезгаданих школах планують завершити за два місяці.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool