Кропивницький: Пишемо історію «Гідросили» разом

Квітень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Цьогоріч одне з найвідоміших підприємств України – компанія «Гідросила» відзначатиме 90-річчя від початку своєї діяльності.

До ювілею провідного вітчизняного виробника гідравліки готується книга, яка має на меті розповісти про історію підприємства. Це – не просто цифри і факти, перемоги і невдачі, успіхи і помилки виробництва, а й – люди і долі, родинні династії тощо.

Компанія «Гідросила» звертається з проханням до усіх, хто має, або мав зв’язок з підприємством – давайте разом напишемо історію. На відстані років згадаємо, оцінимо, подякуємо, вшануємо та візьмемо на озброєння для майбутнього.

Від небайдужих чекаємо:

• письмових спогадів;
• фотографій різних років (людей, життя яких пов'язано із заводом, інструментів, виробів, території підприємства тощо) з коментарями;
• відеоматеріалів.

Прохання надсилати інформацію за електронною адресою history.hydrosila@gmail.com, або у приватні повідомлення офіційної сторінки компанії у Facebook (https://www.facebook.com/hydrosila/).

Будь ласка, додайте вашу контактну інформацію, щоб організатори могли з вами зв’язатися (телефон, електронна пошта).
Інформацію просимо надсилати до 1 липня 2020 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool