Кропивницький: петиція за збереження ФК «Зірка» вже набрала 125 голосів

Лютий 21, 2019 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

Вчора, 20 лютого, на сайті Єдина система місцевих петицій була розміщена петиція Зберегти футбольний клуб «Зірка» від зникнення!

« Президентом ФК «Зірка» було прийнято рішення про припинення фінансування команди і зняття її з чемпіонату Першої ліги. Що в подальшому призведе до зникнення найстарішого, нині діючого, футбольного клубу України."Зірка" - це наше обличчя на футбольній мапі України, а також невід'ємна частина спортивного та культурного життя міста, продовжувач футбольних традицій , які походять ще з 1911 року! Зважаючи на це, закликаємо усіх небайдужих громадян підтримати нашу ініціативу, і зберегти футбольний клуб для міста! Зірка Має Жити!», - пише Дмитро Волошин

Читайте також:  Кропивницький: «Зірка» має жити


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool