Кропивницький: органи місцевого самоврядування мають право впливати на тарифи

Травень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Він нагадав керівникам територій, що починаючи з 19 травня цього року набула чинності постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22 березня 2017 року, у якій затверджені нові ліцензійні умови по водопостачанню, водовідведенню, та теплопостачанню.

– Відповідно, органи місцевого самоврядування отримують можливість самостійно впливати на тарифи, а саме, можуть затверджувати норми споживання, здійснювати контроль за якістю наданих житлово-комунальних послуг, узгоджувати планові обсяги виробництва, транспортування та реалізації послуг, погоджувати загальновиробничі норми витрат паливно-енергетичних ресурсів, узгоджувати інвестиційні програми по об’єктах водо- та теплопостачання комунальної власності, та встановлювати тарифи на житлово-комунальні послуги, – відзначив перший заступник голови облдержадміністрації.

– Враховуючи це, усі ліцензіати, як здійснюватимуть зазначені види діяльності, повинні протягом наступних двох місяців привести свою діяльність у відповідність до нових ліцензійних умов і зобов'язані надати відповідні документи та відомості про ліцензування видів господарської діяльності до департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації до 14 липня поточного року, – зазначив Сергій Коваленко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool