Кропивницький: облдержадміністрація співпрацюватиме із національним комітетом Міжнародної Торгової Палати

Жовтень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

Сьогодні відбулася зустріч керівництва облдержадміністрації та Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), під час якої підписано двосторонню Угоду про співробітництво та координацію діяльності. Документ підписали заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев та перший віце-президент, Генеральний секретар ICC Ukraine Володимир Михайлов.

– Наша сьогоднішня зустріч є одним із важливих заходів, які вживаються в області з метою створення сприятливих умов для розвитку зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, зокрема для підприємств-експортерів та інвесторів, – підкреслив Андрій Коломійцев, вітаючи представників делегації. – Усі ці заходи спрямовані на досягнення позитивних змін у реальному секторі економіки, підвищення конкурентоспроможності регіону і покращення умов життєдіяльності жителів Кіровоградщини.

Посадовець подякував керівництву національного комітету МТП за пропозицію активізувати співпрацю та коротко поінформував про пріоритети діяльності місцевих органів виконавчої влади і результати регіонального розвитку.

Продовжила зустріч презентація діяльності Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine). Зокрема, Володимир Михайлов підкреслив, що МТП об'єднує світовий бізнес з 1919 року. Сьогодні до її складу входять понад 6,5 мільйона компаній, палат та асоціацій зі 127 країн світу і вона має мережу національних комітетів у 91 державі. Асоціація “Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати” (ICC Ukraine) створена у серпні 1998 року. Комітет впроваджує в нашій країні визнані світом стандарти ведення бізнесу, а також сприяє своїм учасникам у виході на зовнішні ринки, представляє їх дипломатичним місіям іноземних держав в Україні, лобіює їх інтереси у Парламенті та Уряді України відповідно до чинних норм законодавства.

На Кіровоградщині нещодавно створено регіональне представництво МТП (ICC Ukraine). Володимир Михайлов представив учасникам зустрічі керівника представництва Констянтина Чередника та виконавчого директора – Вахтанга Щербиніна. Офіс представництва розпочав свою роботу в Кропивницькому.
На завершення зустрічі Андрій Коломійцев та Володимир Михайлов поставили підписи під Угодою про співробітництво та координацію діяльності між Кіровоградською облдержадміністрацією та Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine).

– Підписання Угоди – це платформа для розвитку бізнесу. Маю надію, що підприємства області стануть учасниками Міжнародної Торгової Палати і це дасть поштовх для розвитку експорту, імпорту і притоку іноземних інвестицій на територію Кіровоградщини, – наголосив Андрій Коломійцев.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool