Кропивницький: найкращі житлові будинки міста

Вересень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1436 | Коментарі: 0

У Кропивницькому підвели підсумки міського огляду-конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора у 2016 році.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Відповідно до рішення, прийнятого виконавчим комітетом міської ради Кропивницького 13 вересня, в номінації "Кращий благоустрій багатоквартирних будинків" переможцями оголошено мешканців будинку за адресою: вулиця Преображенська, 107 (будинок перебуває на балансі ОСББ «ІВУШКА-2», (голова правління Малина Оксана Валентинівна). Друге і третє місце вибороли жителіі будинку по вулиці Шевченка, 26 (будинок перебуває на балансі КП "ЖЕО № 1, начальник Ковальова Світлана Миколаївна) та будинку по вулиці Соборна, 7 (будинок перебуває на балансі ОСББ "Соборний 7", голова правління Гарькавий Олег Володимирович).

Серед домоволодінь приватного сектору найкращими господарями у Подільському і Фортечному районах визнано Куріщенка Сергія Володимировича, господаря будинку по вулиці Східній, 55 та Рибаченко Олену Дмитрівну господиню у будинку по провулку Добролюбова, 84.
Другі місця вибороли Шаповалова Тамара Володимирівна - господар будинку по вулиці Врубеля, 20 у Подільському районі та Вербовий Микола Олександрович власник домогосподарства по вулиці Лелеківській, 31 у Фортечному районі.
І почесні треті місця відповідно посіли Бондаренко Надія Миронівна господарка обійстя по вулиці Фортечній, 18 та Осипенко Катерина Григорівна господиня у будинку по провулку Перемоги, 20.

Усі переможці конкурсу під час урочистостей з нагоди відзначення Дня міста будуть відзначені дипломами відповідного ступеню із виплатою грошових винагород.

У номінації "Кращий благоустрій багатоквартирних будинків": за перше місце переможець отримає 10 тисяч, за друге – 7 тисяч і за третє – 4 тисячі гривень.

Власники найкращих приватних домоволодінь отримають грошове заохочення: за І місце – 4 тисячі, за ІІ – 3 тисячі, за ІІІ – 2 тисячі гривень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool