Кропивницький: надзвичайні події з 31 жовтня по 1 листопада

Листопад 01, 2016 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Світловодський р-н, с. Захарівка: виникла пожежа 70 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку та речей домашнього вжитку, а також 20 м2 господарчих споруд на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.

смт Олександрівка: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей у квартирі на 1-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Причина встановлюється.
Кіровоградський р-н, садове товариство «Ятрань»: виникла пожежа 30 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Гайворон: виникла пожежа 2 м2 постільних речей в кімнаті приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
Добровеличківський р-н, с. Тишківка: виявлено ВНП часів Другої світової війни, а саме: артснаряд 72 мм – 5 од. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС у Кіровоградській області заплановано на 01.11.2016.
Благовіщенський р-н, біля с. Станіславове: підрозділом ДПРЧ-26 надано допомогу по вилученню легкового автомобіля «Рено» з кювету на безпечну ділянку дороги.
смт Голованівськ: підрозділом ДПРЗ-3 надано допомогу по відкачці води з підвального приміщення закладу громадського харчування.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool