Кропивницький: надзвичайні події з 10 по 11 травня

Травень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Світловодськ: виникла пожежа речей домашнього вжитку на площі 2 м2 у квартирі
житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіла 2-х загиблих: власниці квартири гр. 1956 р.н., та її чоловіка 1960 р.н. Причина пожежі та обставини смерті громадян встановлюються.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарської будівлі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Гайворонський р-н, смт Завалля: виникла пожежа речей домашнього вжитку на площі 6 м2 на горищі приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 12 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
Гайворонський р-н, с. Чемерпіль: виникла пожежа 30 м2 покрівлі господарської будівлі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
смт Компаніївка: виникла пожежа 2 м2 підлоги в приватному житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.
Світловодський р-н, с. Павлівка, садове товариство «Аромат»: виникла пожежа 20 м2 покрівлі дачного будинку. Причина пожежі встановлюється.
м. Знам’янка: надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
Компаніївський р-н, біля с. Мар’ївка: надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.
смт Компаніївка: надано допомогу по відчиненню дверей приватного житлового будинку.
Знам’янський р-н, біля с. Дмитрівка: надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля МАЗ з кювету на проїжджу частину.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool