Кропивницький: на церковному подвір’ї Благовіщенського храму відбулося свято (ФОТО)

Січень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

На другий день Різдвяних свят, у Благовіщенському храмі відзначали Собор Пресвятої Богородиці. 

Зранку була звершена Божественна літургія, очолив котру настоятель храму в співслужінні гостей-священнослужителів міських та районних храмів, і кліриків соборного Благовіщенського храму.

Після богослужіння і славослов’я Богомладенцю Христу, Пресвятій Богородиці, священнослужителі разом з дітьми музичної та недільної шкіл та прихожанами звершили соборну молитву до Господа Бога і Пресвятої Богородиці за мир на Україні. А потім відбулася святкова вистава, яку підготували діти-вихованці Недільної школи ім. святої праведної Єлисавети.

По її завершенню всі віряни вже підспівували юнацькому хору музичної школи ім. Ю. С. Мейтуса, котрий виконав всім відомі і улюблені різдвяні пісні і колядки.

Далі святкування продовжилось на церковному подвір’ї, де біля вертепу звучали музичні виступи дітей, та всіх пригощали солодощами і чаєм з великого самовару, люб’язно наданого для храму керівництвом «Дендропарку».

на церковному подвір’ї Благовіщенського храму відбулося свято

на церковному подвір’ї Благовіщенського храму відбулося свято

на церковному подвір’ї Благовіщенського храму відбулося свято

на церковному подвір’ї Благовіщенського храму відбулося свято
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool