Кропивницький: на території мікрорайону Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Квітень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 14136 | Коментарі: 0

Співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у мікрорайоні Лелеківка м. Кропивницький.

Кропивницький: на території мікрорайону Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Кропивницький: на території мікрорайону Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)

Кропивницький: на території мікрорайону Лелеківка відбувся рейд (ФОТО)


У першу чергу, кропивничанам наголосили, що у зв’язку із високою ймовірністю ворожих ракетних обстрілів не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а обов’язково прямувати в укриття.

Крім того, надзвичайники закликали бути максимально обережними з вогнем у побуті, дотримуватись правил пожежної безпеки та правил експлуатації побутових газових та електричних приладів, пічного опалення, стежити за справністю електромережі. А ще звернулись із проханням не палити суху траву та не провокувати пожеж у екосистемах та попередили, що паліїв очікує адміністративна або кримінальна відповідальність.

Застерегли жителів обласного центру й від необережного поводження з вогнем у храмах під час святкування Великодня та нагадали правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. А ще зауважили, що святкувати Паску під час війни на природі не варто, особливо - у лісі, оскільки є висока ймовірність натрапити на боєприпас або його уламок.

Саме на цих важливих речах рятувальники сьогодні акцентували увагу жителів Лелеківки. А на завершення розмови громадяни отримали листівки із застереженнями та номером виклику Служби порятунку - “101”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool