Кропивницький: на «Шкільному» відбулася світлиця милосердя

Жовтень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Під такою назвою у бібліотеці-філії № 8, що на «Шкільному» мікрорайоні, відбулася світлиця милосердя присвячена Міжнародному дню людей похилого віку.

В книгарні зібралися жінки-члени клубу «Мальва», для яких бібліотекарі підготували літературно-музичну подорож «Час рікою пливе», яка включала: ліричні твори, музичні паузи, конкурси. Гості були зворушені та задоволені. Кожній з них було що згадати і чим поділитися в теплій обстановці за чашечкою чаю.

Бібліотекарі надали шанованим гостям рекомендації щодо рецептів довголіття, доброго самопочуття, здорового харчування та інші.
Цей день - не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок, але й бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool