Кропивницький має бути містом, зручним для усіх своїх мешканців

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Кропивницький має бути доступним для людей з обмеженими можливостями. На цьому сьогодні, 22 серпня, під час апаратної наради наголосив міський голова Андрій Райкович.

Кожне управління міської ради має негайно взятись за вирішення проблем, з якими щодня зіштовхуються люди з обмеженими можливостями. Першочергово – це заклади освіти, медицини та торгівлі. Тут у першу чергу повинні бути обладнані на фасадах кнопки виклику персоналу. А далі необхідно братися за облаштування пандусів, але не для галочки, а таких, щоб вони були зручні для інвалідів.

Окрім того, наголосив Андрій Райкович, має відновити діяльність комітет по доступності: за останні 8 місяців він збирався лише один раз. Міський голова дав завдання поновити роботу комітету, і обов’язково включити до нього людей з особливими потребами.
- Мені соромно, що у нас комітет доступності діє на папері. Я пообіцяв цим людям, що міська рада оперативно, а головне кардинально змінить своє ставлення до їхніх проблем. Тому, Олександре Володимировичу, Наталіє Євгеніївно, - звернувся очільник міста до свїх заступників, - збирайтеся, оновіть склад комітету доступності. Нам необхідно подумати хоча б про одну громадську вбиральню для таких людей, про інші локації для них.

Ще одна проблема, яку просять вирішити люди з обмеженими можливостями – проїзд по вулиці Дворцовій . Через припарковані на перехрестях машини їм важко нею рухатися на інвалідних візках. Тож міський голова звернувся до представників поліції, аби навели лад на пішоходній вулиці.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool