Кропивницький: криваве вбивство у Великій Северинці

Лютий 25, 2021 | Новини | Переглядів: 605 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури повідомлено про підозру жінці за фактом умисного вбивства свого співмешканця (ч. 1 ст. 115 КК України).

Подія сталася у с. Велика Северинка, 19 лютого цього року в нічний час. Між 35-річною жінкою та її 54-річним співмешканцем виник черговий побутовий конфлікт. В розпал сварки жінка взяла до рук сокиру й нанесла співмешканцю обухом сокири два удари в область голови, спричинивши тілесні ушкодження, які у подальшому призвели до смерті.

Слідчим вона пояснила, що терпіла від співмешканця систематичні приниження та моральні знущання.

За інформацією заступника керівника місцевої прокуратури Антона Клюкіна, досудовим розслідуванням встановлено, що подія сталася у с. Велика Северинка, 19 лютого цього року в нічний час. Між 35- річною жінкою та її 54-річним співмешканцем виник черговий побутовий конфлікт. В розпал сварки жінка взяла до рук сокиру й нанесла співмешканцю обухом сокири два удари в область голови, спричинивши тілесні ушкодження, які у подальшому призвели до смерті.
Наразі жінку затримано. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Слідчим вона пояснила, що терпіла від співмешканця систематичні приниження та моральні знущання.
У ході досудового розслідування буде призначена експертиза для визначення осудності підозрюваної.
Досудове розслідування проводять слідчі слідчого відділення поліції №2 Кропивницького районного управління поліції ГУНП в області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool