Кропивницький: керівництво УДСНС в області взяло участь у апаратній нараді

Червень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

2 червня відбулась апаратна нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів ДСНС під головуванням Миколи Чечоткіна з питань щодо забезпечення оперативного та злагодженого реагування на надзвичайні ситуації на території України під час вихідних та святкових днів.

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

З огляду на те, що цими вихідними православні віряни відзначають День Святої Трійці, очільник ДСНС визначив головний напрямок роботи на цей період – організація та проведення заходів з попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій у культових спорудах, на об’єктах з масовим перебуванням людей, на водоймах, у лісопарках та природних екосистемах.

По завершенню наради перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов поставив перед відповідальними службами У ДСНС в області завдання щодо забезпечення оперативного реагування у разі виникнення НС у зоні відповідальності. Загальна чисельність угрупування сил У ДСНС в області, які несуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення першочергових робіт в Кіровоградській області, становить 58 одиниць техніки та 266 чоловік особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт можуть бути задіяні 66 одиниць техніки і 262 чоловіки особового складу з терміном готовності 1 година та час на здійснення маршу з місць постійної дислокації.

У ДСНС України у Кіровоградській області готове до реагування на можливі надзвичайні ситуації та події у період посиленого варіанту несення служби.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool