Кропивницький: головні новини за сьогодні, 27 лютого

Лютий 27, 2019 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

До поліції Кіровоградщини надійшло 74 повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом Доступні ліки за електронним рецептом уже з квітня Кропивницький: у центрі міста перевірили будинок підвищеної поверховості

До поліції Кіровоградщини надійшло 74 повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом

За 30 фактами складено 37 адміністративних протоколів, 33 з яких направлено до районних судів для прийняття рішення (6 закрито, у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення).

Доступні ліки за електронним рецептом уже з квітня

Е-рецепт дозволить пацієнтам отримувати потрібні їм ліки в будь-якій аптеці, що увійшла в програму, незалежно від того, в якому місті чи селищі був виписаний рецепт. Препарат, виписаний лікарем, наприклад, у Львові, можна буде без проблем отримати за е-рецептом в аптеці Києва чи Одеси.

Кропивницький: у центрі міста перевірили будинок підвищеної поверховості

За результатами перевірки до керівництва міської ради міста Кропивницького та КП ЖЕО № 1 доведено інформацію про стан протипожежного захисту зазначеного будинку з пропозиціями щодо його поліпшення. Посадових осіб, винних у допущенні порушень вимог пожежної безпеки, притягнуто до адміністративної відповідальності.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool