Кропивницький: головне за 23 лютого

Лютий 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

14 мешканців міста будуть безкоштовно відвідувати музей. Дешевий хліб став дефіцитом. Кропивничанки позмагаються за звання найгарнішої дівчини області.

14 мешканців міста будуть безкоштовно відвідувати музей.

Вчора, 22 лютого, у Кіровоградському обласному художньому музеї вручили сертифікати на безкоштовне відвідування музею на протязі року. За креативне фото 14 учасників стали переможцями флешмобу «Селфі у музеї».

Дешевий хліб став дефіцитом.

Соціальний хліб у супермаркетах міста Кропивницький «розгрібається» за декілька годин Багато кропивничан купують хліб, який коштує дешевше. Для цього пенсіонери та малозабезпечені приходять у магазини та чекають, коли його завезуть. Сьогодні, зайшовши у супермаркет о 12-00 години, полки із дешевим хлібом були порожні.

Кропивничанки позмагаються за звання найгарнішої дівчини області.

Директор школи моделей та естетичного виховання «Mix models» Олена Рудковська розповіла, що 5 березня у місті Кропивницький відбудеться щорічний конкурс «Міс Принцеса Кіровоградщини».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool