Кропивницький: до Дня працівників легкої промисловості

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

Легка промисловість була та залишається однією з пріоритетних та соціально значущих галузей економіки, завдяки розвитку якої збільшується економічний потенціал держави та забезпечуються потреби населення.

Одне з найбільших сучасних швейних підприємств Кіровоградщини є ПрАТ швейна фабрика “Зорянка”, яке спеціалізується на виробництві жіночого та чоловічого одягу, виконує замовлення найвідоміших світових брендів на умовах давальницької сировини та виготовляє продукцію на внутрішній ринок.

За підсумками 2017р. підприємствами текстильного виробництва та виробництва одягу освоєно 4,1 млн.грн капітальних інвестицій або 0,3% загального обсягу підприємств переробної промисловості.

Випуск промислової продукції у текстильному виробництві та виробництві одягу у 2017р. збільшився на 4,8%, зокрема: у текстильному виробництві – на 1,6%, виробництві одягу – на 23,4%.

Обсяг реалізованої продукції у текстильному виробництві та виробництві одягу за підсумками 2017р. становив 113,1 млн.грн або 0,6% загального обсягу переробної промисловості області, за січень–квітень 2018р. –
27,7 млн.грн або 0,4%.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool