Кропивницький: дітей навчають найпростішим правилам безпеки

Серпень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

У школах Кіровоградщини тривають канікули, а от найменші мешканці області впродовж літа відвідують дитячі садки. Щоб час, проведений поза домівкою, пройшов для дітей з користю, з акцією «Безпечна мандрівка» садочки відвідують рятувальники обласного Управління ДСНС.

Під час спілкування з дітьми працівники Служби порятунку у ігровій формі навчають їх найпростішим правилам безпеки. 17 серпня гра-змагання відбулася у дошкільному навчальному закладі «Золотий ключик» м.Кропивницького.

Рятувальники ознайомили дітей з маршрутом та розпочали подорож Країною безпеки. Перш за все, дітям розповіли про щоденну роботу рятувальників та причини, з яких виникають загоряння. І, варто сказати, певні знання про безпеку у побуті хлопчики та дівчатка вже мають.

Тож загадки про пожежі та вогонь не становили для них труднощів. Від завдань на кмітливість діти переходили до вправ на спритність, тож нудьгувати не довелося жодному маленькому учаснику акції. Звичайно, навчалися вихованці «Золотого ключика» швидко одягати протигаз та запам’ятали, що він захищає у небезпечному середовищі. Під час гри «Чарівна скринька» нагадали дітлахам і про те, які побутові предмети є для них безпечними, а які – ще зарано чіпати.
Крім цього, діти дізналися про небезпеку яку можуть приховувати ляльки чи м’ячі, знайдені на вулиці, та пообіцяли не торкатися таких знахідок. «Безпечна мандрівка» завершилася, але на згадку про неї дітям залишаться яскраві листівки з правилами безпеки та знання, потрібні у майбутньому.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool