Кропивницький: чи є проблеми з перевезеннями на Великій Балці?

Вересень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Через численні скарги мешканців на перевезення, фахівці управління транспорту почали досліджувати роботу перевізників, що обслуговують цей мікрорайон.

Сьогодні, 8 вересня, із самого ранку керівник управління транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун, та генеральний директор КТ "Автолегіон Варванської" Олександр Завітневич інспектували, як працюють маршрутки, та спілкувались з мешканцями.

Під час перевірки фахівці переконались, що керманичі їздять відповідно графіка. Інтервал між маршрутними таксі в годину пік складає не більше п’яти хвилин. Проте проблеми з перевезеннями, на окремих зупинках все одно є.
- Ми бачимо, що по вулиці Чайковського, а саме поблизу Ананіївського провулку, де розміщена зупинка, вже утворюється велике скупчення людей, які не можуть вільно скористуватись транспортом. – підсумував Олександр Вергун - Вже сьогодні будемо розглядати разом з перевізниками питання, щоб з цієї проміжної зупинки десь о 7.20 відправлялась пуста машина і забирали мешканців. Додаткова машина працюватиме в години – пік, і вирішить проблеми з підвозом людей.

За словами керівника «Автолегіону - Варванської» на маршруті вирішили і питання з вечірніми перевезеннями. Олександр Завітневич наголосив, що увечері від центрального ринку на Велику Балку курсують чергові машини. - У вечірні часи ми випускаємо чергові машини. Вони працюють з 20.00 до 22.30. Їздять кожні півгодини – тобто це 20.00, 20.30, 21.00, 21.30, 22.00 і остання виїжджає о 22.30 – запевнив Олександр Завітневич. Інформацію перевізника в управлінні транспорту перевірять. Не полишатимуть поки і ранішніх рейдів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool