Кропивницький: біля СІЗО патрульні виявили наркотичні речовини

Квітень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

Вчора, 9 квітня, близько 12-ї години, до патрульних звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що став свідком того, як двоє підозрілих чоловіків кинули невідомий предмет біля одного з паркану житлових будинків та вдалися до втечі.

Інцидент стався на перехресті вулиць Куроп’ятникова та Гмирьова. Сторонім предметом виявився згорток з невідомою речовиною та прив’язаним до нього камінцем. У охоронців порядку були всі передумови вважати, що всередині згортка – наркотична речовина.

Заявник повідомив прикмети втікачів, патрульні одразу розпочали їх пошук.

Відпрацювавши прилеглу територію, охоронці порядку виявили двох чоловіків – 38 та 24 років, схожих за прикметами. Заявник впізнав цих громадян. Осіб затримали та доправили до міського відділу поліції для з’ясування обставин події.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, співробітники якої в установленому законом порядку вилучили згорток з речовиною та направили на експертизу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool