Кропивницькі волонтери отримали подяки

Березень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Наталію Салімову та Дмитра Кузніцова було заохочено за їх діяльність, сприяння розвитку громадянського суспільства та зокрема надання допомоги учасникам антитерористичної операції – бійцям спецпідрозділу «Святослав».

За дорученням керівництва поліції області, Подяки за підписом радника Міністра внутрішніх справ України Володимира Мартиненка волонтерам передав командир роти патрульної служби поліції особливого призначення Віталій Вовк.

Адже з перших днів створення добробату та служби особового складу на Сході країни, керівник громадської організації «Мобільна волонтерська група» Наталія Салімова на благодійно зібрані кошти надавала допомогу правоохоронцям від волонтерів. Така співпраця триває і нині.
Кропивничанин Дмитро Кузніцов також підтримує дружні стосунки та опікується РПСПОП «Святослав», неодноразово допомагав спецпідрозділу у питаннях ремонту транспортних засобів.

Тож на знак вдячності за підтримку та небайдужість працівники цього підрозділу звернулися до Голови Громадської ради при МВС України Володимира Мартиненка з поданнями про заохочення кропивницьких волонтерів.

Нагадаємо, з нагоди Дня українського добровольця бійці спецпідрозділу «Святослав» отримали заохочення.


Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool