Кропивницькі студенти вимагають захистити ДНМУ

Травень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

Студенти Донецького національного медичного університету, які навчаються у Кропивницькому, започаткували флешмоб #ЗАХИСТИТИ_ДНМУ.

Вони просять дати їм можливість навчатися в обласному центрі та виконати їхні законні вимоги, оскільки у 2016-2020 роках вони підписували угоди на навчання саме у місті Кропивницькому.

Студенти у розпачі та на чорному фоні розміщують такі слова і просять, щоб їх почули:

"Чому ми повинні благати про те, щоб допомагати людям?!!!

Ганьба!!!

Дайте студентам здобути омріяну освіту!!!

Країна дуже потребує лікарів!!!".

Кропивницькі студенти вимагають захистити ДНМУ

Нагадаємо, 12 травня Вчена рада університету відповідно до п.4 Положення про особливості утворення, реорганізації та ліквідації територіально відокремлених структурних підрозділів ЗВО, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 березня 21 р., розглянувши пропозицію в.о. ректора, вирішила ліквідувати територіально відокремлений структурний підрозділ ДНМУ у м.Кропивницький після закінчення 2020/21 навчального року шляхом переведення медичного факультету №2 та міжнародного медичного факультету до м.Краматорська.

Наказу згідно з цим рішенням на сайті ДНМУ поки що не опубліковано.  

Рішення офіційно Вченої ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool