Кропивницькі сапери вирушили на Харківщину (ФОТО)

Листопад 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Сьогодні зранку найдосвідченіші фахівці частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Кіровоградського гарнізону ДСНС вирушили на Харківщину.

Перед бойовим відрядженням хлопці пройшли інструктаж, отримали чіткі настанови від керівництва загону, а ще — теплі слова підтримки від колег та друзів.

Зараз наші незламні герої прямують на північний схід країни, де на звільнених територіях на них чекає складна та відповідальна робота. Масштаби розмінувань величезні, а робота ця вимагає зосередженості та неквапливості. Свою місію вони, герої сучасності, виконують сумлінно.

Кропивницькі сапери вирушили на Харківщину

Кропивницькі сапери вирушили на Харківщину

Кропивницькі сапери вирушили на Харківщину

Аби дати звільненим від окупантів населеним пунктам воду, світло та тепло, сапери розміновують лінії електропередач, газопроводи, системи водопостачання та інші комунікації. Невідкладно вибухотехніки реагують на звернення громадян про знаходження боєприпасів та їх не менш небезпечних уламків на об’єктах цивільної інфраструктури та у житлових будинках, присадибних ділянках тощо.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool