Кропивницькі рятувальники подарували ялинці Новий рік

Грудень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини завжди охоче долучаються до акцій та флешмобів, які дають змогу привернути увагу суспільства до важливих тем.

Так, сьогодні, 21 грудня, було реалізоване чудове починання запорізьких колег – акція «Подаруй ялинці Новий рік», що має на меті мотивувати наших співвітчизників берегти навколишній світ та одночасно – подбати про безпеку під час святкування Новорічних і Різдвяних свят.

Звичайно, обираючи адресата, якому буде доставлена жива ялиночка у горщику, без вагань було вирішено подарувати бодай один чудовий день від рятувальників дитині, яка потребує чуда навіть більше, ніж інші дітки. Спільно з телеканалом «1+1» рятувальники спланували та здійснили подвійну акцію «Подаруй дитині та ялинці Новий рік».

Отже, мешканці мікрорайону Шкільний в обласному центрі сьогодні вранці були дещо стурбовані сигналом великого пожежного автомобіля «MAN», який зупинився біля «висотки». Проте, коли з автомобіля вийшов Дід Мороз, стало зрозуміло, що ніяких надзвичайних подій – просто на когось чекає диво. Дід Мороз (звісно, то був переодягнений рятувальник) запросив маленького Вовчика разом із його мамою здійснити чарівну подорож світом безпеки та побачити, де працюють справжні вогнеборці.

Так, почесні гості проїхали пожежним автомобілем вулицями міста до Управління ДСНС в області та пожежно-рятувальної частини, де на них чекала пізнавальна екскурсія в пожежно-технічній виставці-музеї та пожежній частині. Хлопчик побачив надзвичайно цікаву експозицію музею, послухав повчальні історії про пожежі, а також на власні очі побачив, як працюють рятувальники.

Проте головний сюрприз чекав згодом – Дід Мороз подарував хлопчику справжню ялинку, яка ніколи не загине і буде зростати разом із Вовчиком. Звичайно, були також ласощі, повітряні кульки та ще один подарунок на згадку від рятувальників – іграшка-свинка, символ прийдешнього 2019-го року.

Щасливі оченята хлопчика та вдячність його мами свідчили про те, що диво вдалося!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool