Кропивницькі патрульні виявили авто, яке перебуває у розшуку

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 січня, близько першої години ночі екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання визначеної території.

 Рухаючись вулицею Вокзальною, правоохоронці помітили транспортний засіб Volkswagen Transporter, у якого був неосвітлений задній номерний знак. Це послугувало причиною зупинки автомобіля.

Патрульні попросили водія надати необхідні для перевірки документи. Під час перевірки даних на транспортний засіб через спеціалізовану комп’ютерну систему правоохоронці з’ясували, що цей автомобіль перебуває у розшуку з причини незаконного заволодіння ним, яке відбулося декілька місяців до того в одній із сусідніх областей.

Враховуючи ці обставини, на місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Водія було передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool