Кропивницькі лялькарі попрощалися до 8-го серпня

Липень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1095 | Коментарі: 0

Колектив КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» закрив82-й театральний сезон.

Для своїх глядачів лялькарі підготували велику розважальну програму з різноманітними іграми,розвагами, конкурсами, виставою та подарунками.

    Спочаткудіти, з допомогою батьків,відтворилина асфальті яскраві сюжети з улюблених вистав, а потімзгуртувалися на подвір'ї в очікуванні казкових пригод. І ті невдовзі розпочалися.

     Разом з веселими піратами малеча вирушилау подорожза неймовірнимискарбами. Дітиз задоволенням виконували ігрові завдання, демонстрували свої знанняпро морських мешканців, змагалисяу риболовлі, а такожу запальних танцяхта руханках.

Успішно подолавши усі перешкоди, юні гравцітаки відшукали скриню зіскарбом - золотими піастрами- і отрималипо монетців подарунок.

    По закінченні музичної казки"Їжачок-хитрячок" О.Кузьмина, на учасників конкурсів малюнку та  "Кращий глядачсезону" чекалинагороди і подарунки. Найбільше їх дісталося переможцю – Дані Джоунсу. 

  Після спільної світлини з усіма відзначеними маленькими театралами, митці побажали своїм глядачам гарного літнього відпочинкута розпрощалися до 8-го серпня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool