Кропивницькі лялькарі готуються до відкриття 80-го театрального сезону

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

У суботу, 1 вересня, Кіровоградський академічний обласний театр ляльок відкриває 80-й театральний сезон. У програмі свята на відвідувачів чекають розваги з ростовими ляльками, розіграш абонементу у грі «Пізнай себе на фото», танцювальний флешмоб, солодке частування, безкоштовне фото з забавними персонажами, а також прем’єрна вистава «Їжачок-хитрячок» О.Кузьмина (4+). Розпочнеться святковий захід об 11.30 годині на театральному подвір’ї.

А у неділю, 2 вересня, о 12.00 годині, глядачі матимуть змогу познайомитися з маленькими мешканцями казкового лісу з вистави «Троє поросят і сірий Вовк» С.Михалкова (4+), а також весело пограти і отримати солодкі дарунки. 

Серед творчих задумів, які митці мріють втілити у життя у новому сезоні, в першу чергу – проведення впродовж 17-21 вересня презентації

Відкритого театрального фестивалю «Лялька-Забавлянка» (поки що в рамках «Вересневих самоцвітів»). Свої кращі творчі доробки для дітей і дорослих на цьому форумі мають представити колективи з десяти театрів України. (З програмою виступів можна ознайомитися на сайті: www.puppets.kr.ua та на сторінці театру у соцмережі «Фейсбук».)

Під час фестивальних заходів також заплановане урочисте відкриття меморіальної дошки В.М.Остапенку, видатному майстрові, колишньому головному художнику, який понад сорок років свого життя віддав служінню мистецтву Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. Усіх зацікавлених осіб, друзів митця та гостей лялькарі запрошують до театру 19 вересня о 16.00 годині.
А на початку жовтня талановиті актори, Володимир Кравченко та заслужені артисти України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк і Геннадій Стогодюк, представлятимуть прем’єрну виставу «Їжачок-хитрячок» О.Кузьмина на Всеукраїнському фестивалі театрів ляльок «Лялькова веселка» у Запоріжжі.

У подальші місяці у планах театралів – постановки тематичних вистав та програм до Дня Святого Миколая, зимових свят, а також підготовка до святкування 80-річчя утворення області і свого театру.

Тож нехай у новому сезоні успішно здійсняться усі творчі задуми колективу!
     


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool