Кропивницька бібліотека запускає подкаст

Січень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 3881 | Коментарі: 0

Подкасти – це простий і дієвий спосіб дізнатись останні новини, розширити свій світогляд і подивитись на відомі факти під іншим кутом. 

30 січня діставайте ваші ґаджети з кишень, робіть гучніше і слухайте перший епізод подкасту «Відкрита книга» бібліотеки-філії №21 м. Кропивницького. Інформаційні дайджести, аудіокниги, обговорення, зустрічі з авторами і новинки. Пориньте в світ, де пригоди і фантастика оживають, разом з нами. І хай перед вами завжди буде відкрита книга.

Першим гостем подкасту став Роман Зіненко, автор книги «Війна, якої не було», доброволець батальйону «Дніпро-1». Перший епізод буде доступний з 30 січня 14:00 на SoundCloud , CastBox: .

Авторами і натхненниками подкасту є працівники бібліотеки-філії №21 м. Кропивницького. В озвученні взяла участь Олена Темченко, актриса Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool