Кропивничанка увійшла до фіналу конкурсу краси Mrs.Ukraine World

Вересень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

19 вересня Маргарита Полякова у столичному Regent Hill Event Hall представлятиме Кропивницьк на конкурсі Mrs. Ukraine World.

Переможиця захищатиме гордість країни на міжнародному конкурсі у Китаі. Головним критерієм відбору - є досягення учасниць, а також наявність сім’ї.

Маргарита вчилася в гімназії імені Тараса Шевченко, закінчила музичну школу імені Мейтуса за класом академічного вокалу.

Також дівчина з 10 років займалася в театрі мод «Ольга». Саме директор агенції Вікторія Вагжанова і запропонувала Маргариті брати участь у конкурсі. Адже у2012 році, вона представляла Кіровоград у конкурсі «Королева України», на якому зайняла почетне 3 місце і стала Королеваю таланту.

На разі, Маргарита проживає у столиці і виховує разом з чоловіком 2-річного сина Матвія. Тож побажаємо землячці успіху і перемогу!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool