Кропивничани їдуть на Київ

Жовтень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1527 | Коментарі: 0

Чорнобильці Кіровоградщини вирішили поїхати в Київ на з’їзд ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, який відбудеться 25 жовтня 2017 року о 10-00 в приміщенні Київського міського Палацу ветеранів, який розташований в Печерському районі за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна, 11.

Ліквідатори, вдови померлих чорнобильців, постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС вважають, що вони знаходяться в злиднях та покинуті державою напризволяще.

Мізерні пенсії, які отримують інваліди та ліквідатори, йдуть практично на лікування хвороб, отриманих при ліквідації аварії на ЧАЕС. І якщо в інваліда є малий шанс щось купити, то у категорії 2, 3, 4 немає ні яких шансів на виживання зовсім. А вдови, зовсім залишившись без підтримки своїх героїчних чоловіків, які померли він тяжких хвороб, не можуть звести кінці з кінцями.

Як кажуть чорнобильці, вчора набрала законної сили Пенсійна реформа в Україні, в якій ліквідатори не побачили для свого злиденного життя ніякого покращення. Тому чорнобильці зі всієї України вирішили зібратися в Києві, щоб вирішити, як відстоювати свої права на життя надалі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool