Кропивничани скаржаться на відсутність квитків на поїзд

Червень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 2077 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький обурені відсутністю можливості доїхати на поїзді до Одеси, повідомляє FOTOINFORM.NET

Нарешті відкрили станцію Кропивницький після монтажу Арки. Але мешканці обласного центру, які вирішили поїхати у відпуску на море, не в змозі скористатися послугами залізничної дороги, бо білетів наразі немає.

Поїдуть тільки ті кропивничани, які встигли раніше купити квитки на потяги. Наразі на сайті УЗ є тільки декілька білетів у люксах, які коштують понад 1200 грн. Правда ще є електричка до Одеси в один кінець та приходить вона у Одесу пізно ввечері, та просидіти вісім годин на твердій лавці у духоті та жарі не кожен зможе.

ФОТОИНФОРМ зайшов на сайт УЗ та провірив наявність вільних місць. На сайті пишуть – вільних місць немає.

Залізниця на літо ввела додатково 30 потягів на море, але чомусь, як завжди Кропивницький пройшли мимо. Ми що не обласний центр, людей мало проживає? Чи мешканці Кропивницького не бажають відпочити на морі? Ні, сідайте у маршрутки, бо потягів на Кропивницький не вистачає. Хоч би додаткових вагонів поначіпляли, якщо є попит на квитки, чого це не зробити? 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool