Кропивничани скаржаться на черги та неможливість додзвонитися (ФОТО)

Травень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 1571 | Коментарі: 0

Мешканці міста невдоволені обслуговуванням абонентів «Екостайл», повідомляє FOTOINFORM.NET

Деякі мешканці міста Кропивницький, які мають пільги, побачили збільшення нарахування за вивіз сміття за квітень місяць у своїх електронних кабінетах.

Додзвонитися, щоб отримати довідку по телефонам «Екостайла», неможливо. Кропивничани скаржаться, що на дзвінки ніхто не відповідає.

Також мешканцям не подобається незручність розташування абонвідділу цієї компанії та черги. Приватний сектор та мешканців багатоповерхівок обслуговують три співробітника абонвідділу, але це не вирішує зменшення черг. Багатьом приходиться приходить на наступний день, бо побачивши велику чергу, деякі кропивничани не можуть витрачати так багато часу. Приміщення абонвідділу невелике та не вистачає стільців для всіх бажаючих посидіти пока буде двигатися черга. Зі слів оператора «Екостайлу», нарахування в електронних кабінетах поки не враховують пільги. Обіцяють до кінця травня вирішити це питання.

Мешканці міста невдоволені обслуговуванням абонентів «Екостайл», повідомляє FOTOINFORM.NET


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool