Кропивничани поклали квіти до пам'ятників жертвам фашизму (ФОТО)

Вересень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Щороку у другу неділю вересня в світі відзначається - Міжнародний день пам'яті жертв фашизму. Цього року саме 13 вересня людство віддає шану пам'яті мільйонам загиблих людей.

Пам’ятні заходи не оминули і наше місто. Цього дня в Кропивницькому, за ініціативи міського осередку політичної партії «Ліва опозиція» відбувся мітинг-реквієм, під час учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки встановленої на честь військовослужбовцям закатованим гітлерівцями у таборі для військовополонених та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

 «Міжнародний день пам’яті жертв фашизму - це День пам’яті десятків мільйонів людей, які загинули в Другій світовій війні. Сьогодні дуже важливо не забувати, що Україна входить до числа країн найбільш постраждалих від фашизму і її внесок у перемогу над фашизмом був одним із визначальних. Тож вічна пам'ять всім воїнам і цивільному населенню, що полягли в цій боротьбі», - зауважив лідер «лівих» Василь Мосієнко.

Також цього дня «ліві» поклали квіти і до пам’ятника євреям-жертвам голокосту, що встановлений на подвір’ї синагоги.

У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв фашизму

Кропивничани поклали квіти до пам'ятників жертвам фашизму

У Кропивницькому вшанували пам'ять жертв фашизму


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool