Кропивничани отримують СМС від шахраїв (ФОТО)

Грудень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький перед новорічними святами шахраї почали «засипати» городян СМС-повідомленнями, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Мені прийшло СМС-повідомлення про начебто виграні 259000 гривень. Якщо я хочу отримати ці гроші мені пропонували зателефонувати за вказаним номером. Я не подзвонила, бо вважаю, що це шахраї. Раніше 15 років тому, у поштову скриньку кидали «листи щастя» з виграшними автівками, коштовностями, квартирами. Треба було купити запропоновані тоненькі книги, щоб прийняти участь у розіграшах. А зараз в час технологій все перейшло на мобільний зв'язок», - розповідає кропивничанка Наталя.

Шахраї зараз використовують любов населення до легких грошей та розсилають СМС-повідомлення з закликом забрати виграні великі суми. Але все це робиться, щоб «жертва» заплатила гроші за нібито проценти, податки або щось потрібно придбати, щоб прийняти участь у розіграші коштовного призу.

Кропивничани отримують СМС від шахраїв


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool