Кропивничани, не будьте байдужими, підтримайте чорнобильців

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1139 | Коментарі: 0

Зараз на єдиній системі місцевих петицій знаходиться петиція, щодо створення програми у Кропивницькому підримки ліквідаторів наслідків аварії ЧАЕС (санаторне лікування)

В петиції говориться:

Держава відібрала у ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС 2 категорії безкоштовне лікування у санаторіях держави. Тому пропонується створити місцеву програму підтримки цієї категорії ліквідаторів. Тим паче що для отримання лікування у санаторії видається довідка з медичного закладу ЩО ЛЮДИНА ПОТРЕБУЄ такого лікування. Вже майже три роки хворі люди чекають на медичну допомогу.
З цією проблемою звертався до всії ешалонів влади - тиша!
Хворі люди чекають на Вашу відтримку цієї петиції.

Кропивничани, зосталося усього 5 днів, щоб ця петиція набрала 450 голосів. Зараз цю петицію підтримало лише 10 чоловік. Поспішайте та просіть своїх друзів долучитися до важливої справи! Бо як не підтримаємо, значить так ми всі ставимося до Героїв Чорнобиля.

читайте також У Кропивницькому ліквідатори ЧАЕС вважають себе скривдженими державою

посилання на петицію


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool