Кропивничани мерзнуть від негоди

Квітень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 квітня, у Кропивницькому різко похолодало на вулиці. Температура знизилася в день до +3, зараз на вулиці +2, а вночі синоптики прогнозують заморозки.

Дубак на вулиці, вітер та дрібний дощ додає пронизливого холоду до цієї не весняної погоди. У багатьох домівках кропивничан холодно та сиро. Це стосується також навчальних закладів та лікарень.

Одне не зрозуміло, чому не включили опалення хоча б у школах, дитсадках та лікарнях. Синоптики попереджали про різку зміну погоди, а нашим можновладцям потрібно було подумати про цю складну ситуацію, у якій опинилися мешканці Кропивницького. Не кожного року  у квітні падає сніг, та стає так прохолодно на вулиці. 

Вже в цю п'ятницю синоптики прогнозують сильний сніг у Кропивницькому, та морози до -2. Сьогодні сніг вже побачили у Дніпрі та Харкові, а незабаром його можуть побачити і мешканці нашого міста. Тому одягайтеся тепліше та не хворійте, бо в лікарні від холоду дуба можна дати.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool