Кропивничани мають проблеми з монетизацією пільг

Листопад 22, 2019 | Новини | Переглядів: 1843 | Коментарі: 0

Деякі кропивничани-пільговики зіткнулися з проблемами по безготівковій монетизації пільг, повідомляє FOTOINFORM.NET

Сьогодні, 22 листопада, не дочекавшись обіцяних СМС від «Ощадбанку» пільговики почали з'ясовувати, чому повідомлень досі нема та чому в особистому кабінеті «Ощадбанку» фігурує ДП «КІРОВОГРАДТЕПЛО» «ТОВ "ЦНТІ УНГА», рахунків якої вже пів року немає.

«Вирішив не брати готівкою, щоб держава сама переховувала кошти за мої пільги. І тільки зараз зрозумів, що зробив це даремно. Так би отримав кошти готівкою, заплатив за комуналку и проблем немає. А зараз потрібно чекати, щоб безготівкова монетизація нормально запрацювала. Вже три рази у соцзахист Подільського району сходив, три рази подзвонив на гарячу лінію «Ощадбанку». Півгодини розповідав, що у місті Кропивницький вже майже пів року замість ДП «КІРОВОГРАДТЕПЛО» послуги тепло забезпечення надає КП «Теплоенергетик» зі своїм рахунком. Хто надав застарілу інформацію в установу банку? Свій номер телефону в соцзахист ще у вересні надав, а СМС все чекаю. З електропостачанням теж не зрозуміло. На гарячій лінії «Ощадбанку» відсилають розбиратися з комунальними підприємствами. Взагалі всі відсилають один до одного», - розповідає кропивничанин, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС.

Отож, ті пільговики, які у безготівковій грошовій монетизації пільг, ще не отримали СМС повідомлення, потрібно звернутися у свій соцзахист та надати свій контактний телефон для банку. Потім зареєструватися в особистому кабінеті «Ощадбанку» та подивитися, що там нарахували на пільги. Можна також для з'ясування подзвонити телефоном «Ощадбанку» - 0 800 210 800.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool